maanantai 14. toukokuuta 2012

VANHALLE UUTTA....TILKULLEEN

Opiskellessani uutta ammattia muutama vuosi sitten, pyrin hyödyntämään kädentaitojani vahvasti mukana. Tässä päättötyöksi tehdyn Portfolion kannet. Onneksi kiinnitin huomiota myös sisältöön ja onnistuin tehtävässäni erittäin hyvin.




3 kommenttia:

  1. Hei! Olen tekemässä käsityökoulussani lopputyöhön portfolion kannet kangassuikaleista, mutta epäröin työni onnistuvuutta loppupeleissä, koska ohjetta minulla ei ole.. Kankaina on 3 eriväristä pinkinsävyistä kangasta ja hämähäkinseittikuvioilla varustettu tyllikangas. suunnitelmanani on leikata suikaleita pinkeistä kankaista ja jokaisesta väristä yhteen suikaleeseen ommella tyllikangasta päälle. Olisiko ideaa miten teen? Kansio suunnilleen samankokoinen kuin omasi!:) Apuja kiitos!:)

    VastaaPoista
  2. Hei vaan! Minä tein suikaleita ja ompelin niitä yhteen. Sen jälkeen leikkasin pätkiksi ja ompelin satunnaisessa järjestyksessä yhteen. Tekisin samoin ja laittaisin sitten verkkokankaan tilkkukankaan päälle ja tikkaisin yhteen vanun ja vuorikankaan kanssa. Leikkasin kankaan hieman kansion kantta isommaksi ja ompelin etureunaan kaitaleet n. 10 cm leveät. ja käänsin ne tilkkukankaan oikealle puolelle. huolittelin pitkät reunat kaitaleella ja käänsin kaitaleet takaisin nurjalle,jolloin muodostui taskut. Pujotin kansion päälisen sisään. Päälinen on siis irrallinen " huppu"

    VastaaPoista